سفارش تبلیغ
صبا ویژن
زمستان 1385 - منتظران ظهور نزدیک است
[ و به پسر خود محمد بن حنفیه فرمود : ] پسرکم از درویشى بر تو ترسانم . پس ، از آن به خدا پناه بر که درویشى دین را زیان دارد و خرد را سرگردان کند و دشمنى پدید آرد . [نهج البلاغه]

اسلام و علیک یا ابا عبد الله
سلام بر تو ای منتقم آل علی

مولایم ،‏ مصیبت شهادت عموی بزرگوارتان حضرت ابوالفضل العباس را به شما تسلیت عرض می نمایم . آقا پس کی میایی تا :‏ انتقام سیلی مادرت زهرا (س)‏ را بگیری .. انتقام خون حسن و حسین (ع )‏ را بگیری .. انتقام اسارت زینبت را بگیری ...
جناب آقاى حاج محمد على فشندى یکى از اخیار تهران است، وی میگفتند : من از اول جوانى مقیّد بودم که تا ممکن است گناه نکنم و آن‏قدر به حج بروم تا به محضر مولایم حضرت بقیةاللَّه، روحى فداه، مشرف گردم. لذا سالها به همین آرزو به مکه معظمه مشرف مى‏شدم.
در یکى از این سالها که عهده‏دار پذیرایى جمعى از حجاج هم بودم، شب هشتم ماه ذیحجه با جمیع وسائل به صحراى عرفات رفتم تا بتوانم قبل از آنکه حجاج به عرفات بیایند، براى زوارى که با من بودند جاى بهترى تهیه کنم. تقریباً عصر روز هفتم بارها را پیاده کردم و در یکى از آن چادرهایى که براى ما مهیا شده بود، مستقر شدم. ضمناً متوجه شدم که غیر از من هنوز کسى به عرفات نیامده است. در آن هنگام یکى از شرطه‏هایى که براى محافظت چادرها در آنجا بود، نزد من آمد و گفت: تو چرا امشب این همه وسائل را به اینجا آورده‏اى؟ مگر نمى‏دانى ممکن است سارقان در این بیابان بیایند و وسایلت را ببرند؟ به هر حال حالا که آمده‏اى، باید تا صبح بیدار بمانى و خودت از اموالت محافظت بکنى. گفتم: مانعى ندارد، بیدار مى‏مانم و خودم از اموالم محافظت مى‏کنم.
آن شب در آنجا مشغول عبادت و مناجات با خدا بودم و تا صبح بیدار ماندم تا آن‏که نیمه‏هاى شب دیدم سید بزرگوارى که شال سبز به سر دارد، به در خیمه من آمدند و مرا به اسم صدا زدند و فرمودند: حاج محمدعلى، سلام علیکم. من جواب سلام را دادم و از جا برخاستم. ایشان وارد خیمه شدند و پس از چند لحظه جمعى از جوانها که تازه مو بر صورتشان روییده بود، مانند خدمتگزار به محضرش رسیدند. من ابتدا مقدارى از آنها ترسیدم، ولى پس از چند جمله که با آن آقا حرف زدم، محبت او در دلم جاى گرفت و به آنها اعتماد کردم. جوانها بیرون خیمه ایستاده بودند ولى آن سید داخل خیمه تشریف آورده بود. ایشان به من رو کرد و فرمود: حاج محمد على! خوشا به حالت! خوشا به حالت! گفتم: چرا؟
فرمودند: شبى در بیابان عرفات بیتوته کرده‏اى که جدم حضرت سیدالشهداء اباعبداللَّه‏الحسین(ع) هم در اینجا بیتوته کرده بود. من گفتم: در این شب چه باید بکنیم؟ فرمودند: دو رکعت نماز مى‏خوانیم، در این نماز پس از حمد، یازده مرتبه قل‏هواللَّه بخوان.
لذا بلند شدیم و این عمل را همراه با آن آقا انجام دادیم. پس از نماز آن آقا یک دعایى خواندند که من از نظر مضامین مانند آن دعا را نشنیده بودم. حال خوشى داشتند و اشک از دیدگانشان جارى بود. من سعى کردم که آن دعا را حفظ کنم ولى آقا فرمودند: این دعا مخصوص امام معصوم است و تو هم آن را فراموش خواهى کرد. سپس به آن آقا گفتم: ببینید آیا توحیدم خوب است؟ فرمود: بگو. من هم به آیات آفاقیه و انفسیه بر وجود خدا استدلال کردم و گفتم: من معتقدم که با این دلایل، خدایى هست. فرمودند: براى تو همین مقدار از خداشناسى کافى است. سپس اعتقادم را به مسئله ولایت براى آن آقا عرض کردم. فرمودند: اعتقاد خوبى دارى. بعد از آن سؤال کردم که: به نظر شما الآن حضرت امام زمان(ع) در کجا هستند. حضرت فرمودند: الان امام زمان در خیمه است.
سؤال کردم: روز عرفه، که مى‏گویند حضرت ولى‏عصر(ع) در عرفات هستند، در کجاى عرفات مى‏باشند؟ فرمود: حدود جبل‏الرحمة. گفتم: اگر کسى آنجا برود آن حضرت را مى‏بیند؟ فرمود: بله، او را مى‏بیند ولى نمى‏شناسد.
گفتم: آیا فردا شب که شب عرفه است، حضرت ولى‏عصر(ع) به خیمه‏هاى حجاج تشریف مى‏آورند و به آنها توجهى دارند؟ فرمود: به خیمه شما مى‏آید؛ زیرا شما فردا شب به عمویم حضرت ابوالفضل(ع) متوسل مى‏شوید.
در این موقع، آقا به من فرمودند: حاجّ محمدعلى، چاى دارى؟ ناگهان متذکر شدم که من همه چیز آورده‏ام ولى چاى نیاورده‏ام. عرض کردم: آقا اتفاقاً چاى نیاورده‏ام و چقدر خوب شد که شما تذکر دادید؛ زیرا فردا مى‏روم و براى مسافرین چاى تهیه مى‏کنم.
آقا فرمودند: حالا چاى با من. از خیمه بیرون رفتند و مقدارى که به صورت ظاهر چاى بود، ولى وقتى دم کردیم، به قدرى معطر و شیرین بود که من یقین کردم، آن چاى از چایهاى دنیا نیست، آوردند و به من دادند. من از آن چاى دم کردم و خوردم. بعد فرمودند: غذایى دارى، بخوریم؟ گفتم: بلى نان و پنیر هست. فرمودند: من پنیر نمى‏خورم. گفتم: ماست هم هست. فرمودند: بیاور، من مقدارى نان و ماست خدمتشان گذاشتم و ایشان از نان و ماست میل فرمودند.
سپس به من فرمودند: حاج محمدعلى، به تو صد ریال (سعودى) مى‏دهم، تو براى پدر من یک عمره به‏جا بیاور. عرض کردم: اسم پدر شما چیست؟ فرمودند: اسم پدرم »سید حسن« است. گفتم: اسم خودتان چیست؟ فرمودند: سید مهدى. من پول را گرفتم و در این موقع، آقا از جا برخاستند که بروند. من بغل باز کردم و ایشان را به عنوان معانقه در بغل گرفتم. وقتى خواستم صورتشان را ببوسم، دیدم خال سیاه بسیار زیبایى روى گونه راستشان قرار گرفته است. لبهایم را روى آن خال گذاشتم و صورتشان را بوسیدم.
 پس از چند لحظه که ایشان از من جدا شدند، من در بیابان عرفات هر چه این طرف و آن طرف را نگاه کردم کسى را ندیدم! یک مرتبه متوجه شدم که ایشان حضرت بقیةاللَّه، ارواحنافداه، بوده‏اند، به‏خصوص که اسم مرا مى‏دانستند و فارسى حرف مى‏زدند! نامشان مهدى(ع) بود و پسر امام حسن عسکرى(ع) بودند.
بالاخره نشستم و زارزار گریه کردم. شرطه‏ها فکر مى‏کردند که من خوابم برده است و سارقان اثاثیه مرا برده‏اند، دور من جمع شدند، اما من به آنها گفتم: شب است و مشغول مناجات بودم و گریه‏ام شدید شد.
فرداى آن روز که اهل کاروان به عرفات آمدند، من براى روحانى کاروان قضیه را نقل کردم، او هم براى اهل کاروان جریان را شرح داد و در میان آنها شورى پیدا شد.
اول غروب شب عرفه، نماز مغرب و عشا را خواندیم. بعد از نماز با آن‏که من به آنها نگفته بودم که آقا فرموده‏اند: »فردا شب من به خیمه شما مى‏آیم؛ زیرا شما به عمویم حضرت عباس(ع) متوسل مى‏شوید« خود به خود روحانى کاروان روضه حضرت ابوالفضل(ع) را خواند و شورى برپا شد و اهل کاروان حال خوبى پیدا کرده بودند، ولى من دائماً منتظر مقدم مقدس حضرت بقیةاللَّه، روحى و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء، بودم.
بالاخره نزدیک بود روضه تمام شود که کاسه صبرم لبریز شد. از میان مجلس برخاستم و از خیمه بیرون آمدم، ناگهان دیدم حضرت ولى‏عصر(ع) بیرون خیمه ایستاده‏اند و به روضه گوش مى‏دهند و گریه مى‏کنند، خواستم داد بزنم و به مردم اعلام کنم که آقا اینجاست، ولى ایشان با دست اشاره کردند که چیزى نگو و در زبان من تصرف فرمودند و من نتوانستم چیزى بگویم. من این طرف در خیمه ایستاده بودم و حضرت بقیةاللَّه، روحى‏فداه، آن طرف خیمه ایستاده بودند و بر مصائب حضرت ابوالفضل(ع) گریه مى‏کردیم و من قدرت نداشتم که حتى یک قدم به طرف حضرت ولى‏عصر(ع) حرکت کنم. بالاخره وقتى روضه تمام شد، حضرت هم تشریف بردند. 



نویسنده: گمنانم | دوشنبه 85 بهمن 9 ساعت 8:42 صبح |

                                                                     حج
وقتی که حاجیان با عظمت و احترام آمدند و خدا را شکر میکردند به خاطر این سعادتی که نصیبشان شده بود و شاکر بودند از اینکه از بلایا و مشکلات سفر به سلامت برگشتند و از آتش دوزخ رهایی یافتند و پاک و منزه شدند .
و خوشحال بودند که مراسم حج را با تمام و کمال انجام داده اند و سالم به خانه بر گشته اند.من نیز همچون دیگران دوستی عزیز و محترم داشتم که در میان حاجیان بود و به استقبال وی رفتم تا عرض ارادت و قبول حاجی به او پیشکش کرده باشم.
چند دقیقه ای پیش وی نشستم وبا هم گپی زدیم.

به او گفتم: از اینکه در این سفر تو رفتی و من ماندم پشیمان شدم که چرا من به حج نرفتم ولی بسیار خوشحالم که تو به حج رفتی زیرا کسی را مستحق تر از تو نمی شناسم .
حال بگو ببینم چگونه اعمال خود را انجام دادی ؟
وقتی داشتی لباس احرام می پوشیدی در آن موقع چه نیتی کردی ؟ آیا هر چه به غیر از خدای ازلی و ابدی وجود دارد را به خود حرام کردی .
گفت : نه
گفتمش : وقتی تو از روی علم و بزرگداشت خدا لبیک گفتی آیا صدای خدا را شنیدی و ندای او را پاسخ دادی همچون موسی (ع)
گفت :نه
گفتمش : وقتی که در مراسم صحرای عرفات ایستادی و اجازه حضور یافتی آیا به وجود خدا پی بری و خود را فراموش کردی و آیا بویی از شناخت و معرفت نصبت به خدا به تو رسید
گفت : نه
گفتمش آیا و قتی در قربانگاه گوسفند قربانی کردی آیا خود را به خدا نزدیک یافتی ونفس عماره و پست خود را با او کشتی
گفت : نه
گفتمش: وقتی که وارد حرم شدی آیا همچون اصحاب کهف از بدی نفس خود آسوده خاطر شده بودی و از غم دور از دنیا و ترس از جهنم آسوده خاطر بودی
گفت: نه
گفتمش: وقتی که به مقام ابراهیم رسیدی آیا با استغفار کامل تمام وجود خود را تسلیم امر پرورگار کردی
گفت: نه
گفتمش : وقتی دور خانه با شتاب طواف میکردی آن لحظه به یاد آوردی که فرشتگان هم در عرش خدا مشغول طواف هستند
گفت: نه
گفتمش: وقتی میان صفا و مروه می دویدی با دل پاک خویش هر دو جهان را جلو چشم خود دیدی و آیا قلبت از فکر جهنم و بهشت فارغ شده بود.
گفت:نه
گفتمش : وقتی که از سفر حج برمیگشتی در حالی که اندوهگین بودی آیا وجود خود را در محضر خدا به گور سپردی همچون جسمی که این چنین لاغر و نحیف شده است
گفت:نه
گفتمش: ای دوست پس حج تو مثل نرفتن من است زیرا ساکن سر منزل ابدی ، در بارگاه خدا نیستی و فقط روزها را صرف  کرده ای و به مکه رفته ای و پول خود را خرج کردی و خستگی راه را برای خود خریدی.

گر تو خواهی که حج کنی پس از این                                این چنین کن که کردمت تعلیم



نویسنده: گمنانم | پنج شنبه 85 دی 21 ساعت 9:5 صبح |


 ولادت حضرت مسیح مبارک

 

گفتم شبی به مهدی از تو نگاه خواهم      گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم

 شباهت حضرت مهدی (ع) به پیامبران

1- شباهت امام (ع)به حضرت آدم(ع)ونوح(ع)درطول عمر است.

2- شباهت امام (ع) به حضرت ابراهیم (ع) درمبارزه با بت پرستان وبتشکنی اوست

3- شباهت امام (ع) به حضرت موسی(ع)درمخفی بودن ولادت اوست.

4- شباهت امام(ع)به حضرت عیسی (ع)متولد نشده وگروهی گفتند متولدشده ازدنیا رفته است.همین مطلب را دربارهء امام مهدی (ع) نیز گفته اند.

5- شباهت امام (ع)به حضرت یوسف(ع)ایناست که در میان مردم است و مردم امام (ع) را نمی شنا سند

6- شباهت امام (ع) به پیامر اکرم (ص) دراین است که به سیره و روش آن حضرت زندگی می کند.به علاوه با ستمگران جهاد می کند.(1)



نویسنده: گمنانم | یکشنبه 85 دی 3 ساعت 10:38 صبح |